Το YouTube απέκτησε πιο ομαλή ροή στα βίντεο με αναπαραγωγή στα 60 fps!

31 Οκτωβρίου 2014

Θα έχετε παρατηρήσει στις τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας την ομαλή ροή των εικόνων, όπως για παράδειγμα τη γρήγορη κίνηση των ποδοσφαιριστών σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Πώς θα σας φαινόταν η ομαλή αυτή ροή αυτή να υπήρχε
και στα YouTube βίντεο;




Παρατηρήθηκε από πολλούς χρήστες πως το ανέβασμα βίντεο στα 60 fps (frames per second) γίνεται σιγά σιγά διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, με την επιλογή των βίντεο να γίνεται από την ομάδα του YouTube. Μια καλή κατηγορία για βίντεο στα 60 fps είναι τα video games, τα οποία διαθέτουν έντονη κίνηση, και ίσως η κυκλοφορία της YouTube εφαρμογής για PS4 με απευθείας upload του gameplay των παιχνιδιών να μην είναι τυχαία προ λίγων ημερών.

Όπως και να 'χει, όλοι οι χρήστες του Google Chrome (πολλοί αναφέρουν και του Safari) μπορούν να αναπαράγουν συγκεκριμένα βίντεο στα 60 fps, τα οποία φέρουν τις ενδείξεις «720p60» και «1080p60» στο εικονίδιο με την επιλογή της ανάλυσης του βίντεο.
Δείτε και συγκρίνετε για παράδειγμα τα δύο παρακάτω βίντεο, με το πρώτο να υποστηρίζει προβολή στα 60 fps, ενώ το δεύτερο να μένει στα 30 fps τα οποία είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε όλα τα YouTube βίντεο έως και σήμερα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger