Αρχίζει το League of Legends Collegiate Championship!

24 Σεπτεμβρίου 2014


Για μία ακόμη χρονιά, η Riot διοργανώνει το League of Legends North American Collegiate Championship, το οποίο απευθύνεται σε αμερικανούς σπουδαστές και φέτος προσφέρει συνολικά 360.000 δολάρια σε υποτροφίες για τις ομάδες που θα καταφέρουν να
κερδίσουν τις πρώτες θέσεις.
League of Legends star gets visa as pro athlete.
Οι προκριματικοί γύροι του εν λόγω πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο, με τη σειρά των αγώνων να ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2015 και στο συγκεκριμένο event  πρόκειται να συμμετέχουν ορισμένοι από τους καλύτερους αμερικανούς παίκτες του League of Legends. Στο περσινό League of Legends Collegiate Championship, είχαν λάβει μέρος 540 ομάδες, από 300 διαφορετικά πανεπιστημιακά ιδρύματα που εδρεύουν στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Ωστόσο, η Riot υπολογίζει ότι το φετινό event θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς πέραν του γεγονότος ότι θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (σε όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς), επιπλέον πρόκειται να χωριστεί σε τέσσερις μεγάλες περιοχές (North, South, East και West). Στους μεγάλους τελικούς στις νικητήριες θέσεις θα αναδειχθούν 4 ομάδες, όπου οι gamers της πρώτης ομάδας θα κερδίσουν 30.000 δολάρια ο καθένας σε υποτροφίες.  
Αναμφίβολα, η διοργάνωση του League of Legends Collegiate Championship, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τη τεράστια δυναμική του τίτλου της Riot, όπου πλέον δείχνει να έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του gaming και αποτελεί έναν παιχνίδι που επεκτείνεται πλέον και στην ευρύτερη κοινωνική σφαίρα.

Διαβάστε επίσης : Αρχίζει το League of Legends Collegiate Championship!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger