Vodafone: Δωρεάν επικοινωνία κατά την διάρκεια των αγώνων της Εθνικής

14 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου: H Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων τα τελευταία 10 χρόνια και προσφέρει στους συνδρομητές της, είτε εκείνοι βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε στη
Βραζιλία, δωρεάν ομιλία, sms και mobile internet στους επίσημους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στη Βραζιλία. 

Ειδικότερα, η Vodafone στηρίζει την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου & όλους τους Έλληνες φιλάθλους και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, καρτοκινητής και συμβολαίου τη δυνατότητα να μιλούν και να στέλνουν sms δωρεάν προς όλα τα δίκτυα , αλλά και να σερφάρουν δωρεάν στο internet μία ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής μας και έως μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στη Βραζιλία. Έτσι μπορούν όλοι oι συνδρομητές Vodafone να έχουν ξέγνοιαστη επικοινωνία τις ώρες των αγώνων και να μοιράζονται με τους φίλους τους τις καλύτερες στιγμές και φάσεις.

Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει για τις 14, 20 και 24 Ιουνίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/brazil.
Ταυτόχρονα στα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr με κάθε αγορά Vodafone Smart συσκευών, όλοι παίρνουν δώρο τη φανέλα στα εθνικά μας χρώματα. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/por...n?pageId=12044


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger