Δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα υπόσχεται ο Πρωθυπουργός

05 Νοεμβρίου 2013

Στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, γύρω από μια σειρά θεμάτων. Μια από τις δηλώσεις του που ξεχώρισε (και που αφορά και τον τεχνολογικό κόσμο της χώρας μας αλλά και όσους ασχολούνται
με τις νέες τεχνολογίες) ήταν η υπόσχεση του πως σε έναν χρόνο από σήμερα θα έχουμε δωρεάν ασύρματο internet σε όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «εγώ σήμερα μπορώ να το υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο Wi-Fi internet, σε όλη την Ελλάδα, σε έναν χρόνο». Σε σημείωση του δημοσιογράφου πως αυτό, εφόσον ειπώθηκε δημοσίως, θα πρέπει και να γίνει, ο Πρωθυπουργός συμπλήρωσε πως «θα το κάνω, και για αυτό το είπα.» Μάλιστα, τόνισε πως «το έχω ψάξει για να το πω.»

Το τι ακριβώς σημαίνει αυτή η δήλωση και πως θα υλοποιηθεί το πλάνο για «δωρεάν ασύρματο internet σε όλη την Ελλάδα» μέσα στο 2014, είναι κάτι που δεν έχει γίνει σαφές και μένει να φανεί.

[Φωτογραφία από European People's Party υπό Creative Commons]


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger