Oppo N1: Πρώτες φωτογραφίες, έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου

28 Αυγούστου 2013

Ο γνωστός κινεζικός κατασκευαστής smartphones, η Oppo, φαίνεται πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη, κατά πολλούς, πορεία που έχει διαγράψει στο χώρο των φορητών συσκευών, με μια νέα δημιουργία. Ο λόγος για το Oppo N1, στο οποίο απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο η βαρύτητα που δίνεται πλέον από την εταιρεία στον τομέα της κάμερας. Εξοπλισμένη με image sensor
που ακούει στο όνομα «Owl», η κάμερα των 12 ή 13 MP έρχεται με δυνατότητα ποιοτικής λήψης φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Άλλωστε, στόχος της εταιρείας είναι να ανταγωνιστεί γνωστές ναυαρχίδες του χώρου, όπως τα Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy S4 Zoom, αλλά και το Sony Xperia Z1 που αναμένεται σύντομα.

Αν και η συσκευή της Oppo αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη Κίνα στις 23 Σεπτεμβρίου, ορισμένες νέες φωτογραφίες είδαν το «φως» της δημοσιότητας, προερχόμενες από τον evleaks, που απεικονίζουν το Oppo N1 να ποζάρει στο φακό. Παράλληλα, οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να έρχεται με οπίσθιο πάνελ αφής που θα επιτρέπει την χρήση αυτού με το ένα χέρι, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η κατασκευάστρια μέσω των σχετικών teaser.

H όλη ιδέα θυμίζει τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης στο πίσω μέρος του LG G2, αλλά εδώ φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με κάτι πιο «πλήρες». Η εταιρεία προέβη στη δημοσίευση φωτογραφιών, προκειμένου να αποσαφηνίσει καλύτερα την περιοχή στην οποία βρίσκεται αυτό. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετείται στο πάνω μέρος της οπίσθιας όψης της συσκευής, κάτω από την κάμερα του N1.

Η Oppo έχει διοργανώσει μια μεγάλη προωθητική καμπάνια για να «προμοτάρει» τη νέα της συσκευή, έτσι ώστε το υποψήφιο αγοραστικό κοινό να γίνει μεγαλύτερο. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα το καταφέρει και σε ποιο βαθμό.

[via], [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger